Postanite Agent kretanja

Agenti kretanja su zvijezde Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti. Njihova je zasluga što ovaj događaj i postoji.SVE ŠTO MORATE ZNATI

 • Što je Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti?

  Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti je godišnji paneuropski događaj i dio kampanje Krećimo se sada. Cilj Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti je promicanje pozitivnih učinaka tjelesne aktivnosti i sporta. Agenti kretanja organiziraju i koordiniraju događaje.

 • Tko su Agenti kretanja?

  Agenti kretanja su zvijezde Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti. Njihova je zasluga što ovaj događaj i postoji. Pozicija Agenta kretanja je volonterska, ali koordinatori u svakoj zemlji mu stoje na usluzi sa savjetima kako tražiti sponzorstvo za svoj događaj i za sve ostale upite. Njegov je zadatak da odabere vrstu, vrijeme i mjesto događaja, registrira ga na croatia.moveweek.eu, okupi tim ljudi koji će mu pomoći u organizaciji, promociji i na kraju provedbi.

 • Tko može biti Agent kretanja?

  Agent kretanja može biti sportska organizacija, klub, škola, fakultet, volonterska grupa, kompanija, općina, grad ili pojedinac koji organizira neki događaj za vrijeme tog tjedna.

 • Kako to zapravo funkcionira?

  Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti je otvorena platforma za sve koji su zainteresirani poticati društvo na tjelesnu aktivnost. Za vrijeme ovog tjedna tisuće događaja sportskih aktivnosti će se istovremeno održavati u cijeloj Europi. Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti nudi besplatno uključivanje građana u organizirane aktivnosti poput hodanja, trčanja, vožnje biciklima, plesanja i druge aktivnosti bez obzira na dob, spol, tjelesne sposobnosti ili društveni status. Mogućnosti su bezbrojne. Veličina događaja može se razlikovati od malog-lokalnog pa do većeg-gradskog ili pak nacionalnog događaja. Ukratko, Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti je tu radi zabave i da budemo ujedinjeni u kretanju. Dokle god događaj pokreće ljude, on može biti dio Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti.

 • Koji je moj zadatak?

  1. Prijavite se da postanete Agent kretanja na moveweek.eu.
  2. Registrirajte događaj.
  3. Organizirajte i promovirajte događaj.


  Priručnici, plakati, brošure, baneri i ostali promotivni materijali su na raspolaganju Agentima kretanja da planiraju, organiziraju, promoviraju svoj događaj ili da pak uspiju pronaći financijsku podršku.

Pridružite nam se

 • 6 117 Agenti kretanja
 • 14 105 Događaji
 • 3 444 930 Sudionici

Promjene se ne događaju preko noći, ali zajedno možemo stvoriti priliku za sve da se uključe u tjelesnu aktivnost i sport.

Postanite Agent kretanja - Kreni u akciju

Kreni u akciju